/ MY POOL 2.0 /

Rabu, 21 Mei 2008

~:: hepi 1st besday ::~


... 1, 2, 3! happy birthday 2 u... happy birthday 2 u... happy birthday 2 baby izz...(nak panggil baby izz gak walaupun dah besar) happy birthday 2 u... muaaaahhh! anak mama dah besar dah... pejamcelik2 dah 1 tahun.

...nak dijadikan cite.. 1 hari sebelum jadi birthday boy, baby izz jatuh terkene bucu penutup botol susu yang dipegangnya. luka macam terhiris panjang kat kelopak mata kiri. darah banyak sangat keluar! hilang semangat mama! cepat2 gi hospital ampang. doc check & cakap xde effect ape2 kat mata. lama2 nanti luka akan bercantum sendiri. dapat ubat demam. Alhamdulillah.. syukur! hanya luka kecil! 'anak baik...' celah seorang makcik kat hospital. kalau tengok betul2, mata baby izz dalam gambar nampak sepetkan..?

...anyway.. 2 my birthday boy, semoga anak mama akan menjadi insan cemerlang di dunia dan di akhirat... amin... : )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...