/ MY POOL 2.0 /

Rabu, 30 Oktober 2013

/ dari Dapurku Vol. 1 /

Perasan tak?
pernah nampak tak saya wat n3 pasal makanan yang saya masak?
sebelum saya post n3 Kuih Keria Yang Terulung?
haa.. tak pernahkan? kan? kan?
tak pandai masak ke??
a'ah! : ) bolehlah... setakat campak2, takdelah terer memasak pun..
(pengakuan ikhlas, berani & benar)!
tapi jadi gak la apa yang orang sebut... Lauk! Janji perot tak lapor kan.. : )

Ok, kali ni dengan bangganya, ehehehe..
saya nak pecahkan rekod n3 saya sendiri!
Ini dia n3 pasal Makan & Makanan
Makanan yang 'Saya Masak Sendiri' (sambil hidung kembang kempis)
Air tanganku.. dari Dapurku untuk family Kecilku.. (wat gaya macm mami jarum
tada.... ^^
haa... ini dia makanan paling sempoi!

wat inti je, kulit wraps bleh didapati di kedai2 yang berhampiran anda..
pehtu... gulung & ngaaapp!!! ^^
mesti korang bagi aku 2 bintang jekkan?
pasal tak mencabar langsung masakan aku kan?
(tadi sopan u, (saya) sekarang.. (aku) pasal marah punya pasallah nih! ) ekekekeh!
terimalah seadanya...
makanan yang ringkas dan mudah!
yang penting makanan sihat & tak mengemukksskan.. ^^

Isnin, 28 Oktober 2013

/ Kehilanganku.. / ( lama x update blog)!

n3 ini terpanggil untuk dipostkan setelah tergoogle n3 dari Karipapsayur
 / Menghilang & Kehilangan yang diambil peduli?? /

Dah lama x berbloging.. ngindu plak rasenye. godek2 pc baru, sume bookmark dah xde.. terbaca plak 'featured blogger' dipilih oleh Nufnangg, teringat blogku sendiri nan sepi tanpa berita. konon, saje, macam buat2 xde blog.. jemariku pantas menaip perkataan 'dakulah penjaga hatimu'. xjumpe lak url blogku sendiri. pehtu, taip beebkiez.blogspot.com. terklik kat blog Karipapsayur. Uish! kehilanganku rupenya dirasai? biar tul?? terharu dan xsangka, sampai suh diterjahnya klu terserempak denganku jika nampak sedang berkeliaran di bandar?? (eheh.. dah lain makne ayat aku nih, saja menambah ayat bagi gempak!) ^^
tapi itu tahun 2010, dah nampak dah kebiskutan aku mula menyerlah.. kejap ade, kejap xde! ^^

Hmm.. jawapan kepada ke mana menghilangnya & kehilanganku ini adalah..
Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi keadaan itu berlaku iaitu:-

1. Kesibukan Masa~★★★★
2. Handphone dah Kong!★★★★★
3. Pembawakan ♥ ★★★★★
4. Keletihan :'( ★★★★
5. Kemalasan :O ★★★★★
6. Ke lain-lain ;-) ★★★

Kesimpulannya, InsyaAllah.. akan cuba untuk menghapdet sebaik mungkin. all d best 4 me! Chaiyokkk! ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...