/ MY POOL 2.0 /

Khamis, 8 Mei 2014

/ Selamat Tinggal SPT /


Hadiah dari Unit PFI

like it! menarik !!! ^^


dah 9 tahun 
berkhidmat di sini..
di Putrajaya WP

banyak kenangan terukir

bos2 dan officemates yang comey dan best!
environment office yang paling besh gila2!!
makan, makan, tabaoa, makan dan makan!!! ^^

 

terima kasih atas segalanya
semoga kalian berjaya & berbahagia hendakNya
di dunia & di akhirat
Amin ~

will miss uollss !


   

Selasa, 6 Mei 2014

/ Doa Putus Cinta - Kekecewaan T-T /


Bila mengalami kekecewaan seperti putus cinta, putus tunang , bercerai suami isteri dan seumpamanya , maka ikhtiar yang boleh dilakukan untuk melupakan kekasih, letak tapak tangan pada dahi atau dada kemudian baca ayat tersebut.

Setelah selesai membaca ayat ini gengam tapak tangan kemudian buat isyarat membuan. 

( SURAH AR-RA'AD AYAT 39 )



Petikan :

Buku "Ikhtiar Penyembuhan Penyakit" dengan Ayat-Ayat dan Doa-Doa Mustajab.

Karangan Tuan Haji Guru Dato' Haron Din

Pengasas dan Penasihat Darussyifa
Halaman 65

Dishare dari blog ini!
Terima kasih daun keladi..
nanti saya nak share lagi.. ^^

Isnin, 5 Mei 2014

/ Shawl Pin Chomel ! ^^ /

Shawl pin
Nama benda ni owang panggil
Trend pin terkini
Woot! Woot....! ^^

Comey2 blako!
Geram nengok!
Nampak cool je kan!?
RM 5 dapat 2 utas jarum pencucuk tu...
Ade yang jual Rm15 2 cucuk
macam sate plak! ahahah ^^

Memang berbaloi-baloi!!
Wat stok pe lagi
Leh bagi kat mak, kakak, adik, anak buah etc

Nape beriya!-iya??
Macamlah pakai tudung!
In Sha Allah.. ^^
Amin~



Canteek tak? Chanteekk kann!! ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...