/ MY POOL 2.0 /

Selasa, 4 November 2008

~::bby Izz dah BOTAK! ::~



....comey x? style rambut baru bby Izz? huhuhu.. ari ahad lepas, papa trim sendiri rmbut bby Izz yg dh panjang, cuaca yg panas, 5 hari berturut2, xhujan2.. membuatkan dahi bby Izz timbul ruam kecik2, cian dia.... mama memang dh lama berhajat nk botakkn kepala bby Izz, nk tengok macamane rupa anak mama kalu botak! Akhirnya, dengan usahasama yang sopan dan lembut papa& mama yang tengah free, berjayalah membotakkan, memujuk dan melalaikan bby Izz daripada meragam mase sesi trimmin' dilakukan.. lepas mandi, bby tengok rupanye sendri kt cermin, tersengih lebar senyumannya... mungkin bby izz terase dirinya lagi hensem bila berkepala botak! huhuuu, lega rase hati mama.. nampak bby Izz tido pun lebih lena dengan berambut baru, x merimaskan...

Sabtu, 1 November 2008

~:: window shopping jer!! ::~



... malam sabtu nak cari dan blikan langsir untuk rumah mek! try survey kat jusco, sales tp langsir yang dicari xmenepati citerase & mahal gak lagik walaupun dh less! ronda2.. testing2 spec.. pastu, singgah jap melayan bby Izz yang excited nampak kid playland. sume dia nak main! sempat gak mama&papa captured telatah bby Izz yang semakin terserlah kenakalannya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...