/ MY POOL 2.0 /

Khamis, 19 Disember 2013

/ Biskut Pretzel Comel & Sedap! ^^ /

sekarang ni tengah fofular
biskut pretzel!
nak dekat2 raya christmas kot..
ramai usahawan iks serata dunia (ayat bagi gempak)
yang promote & jual pretzel cookie ni!

so, akulah seorang
pembeli yang telah teruja itew!!
memang sedap!
manis, lemak, masin semua ade!
makan satu nak lagi satu
dan seterusnya
habis dahh.......

member kat office yang jual
harga?
bleh tahan rm28
sekali makan pun bleh habis
tapi aku sayang, bleh gitu?
makan berdikit2.. hikhikhik!
5 hari baru habis...
























try search resepi pretzel cookie ni kat internet search engine..
tapi banyak yang kongsi resepi pretzel besar
pretzel yang macam auntie anne tu
curious gak nengok pretzel comel nih!
stardard sume, dari segi size, rase, rupa etc
kilang biskut je leh wat macam ni..

at last, aku jumpe info ni..
rupanya mat salleh sambut christmas memang guna pretzel dah siap ni
then deco2, celop coklat, letak peanut butter etc
sambungkan dengan pretzel stick, macam2 leh wat
cuba tengok blogger mat salleh ni deco pretzelnya  kat sini.






so.. mesti usahawan iks beli pack besar macam ni
mungkin kat cold storage ade kot, bape rm xtau..
redesign sket, celop coklat2 colourful
then repack dalam bekas kuih comel2
tada... dah bleh jual.. masyhukkkk!!! ^^


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...