/ MY POOL 2.0 /

Jumaat, 18 September 2009

~::yey! dpt kad raya lagi dari K.Yong & Alimaz...! ::~

Buat semua kawan ibu @ pengunjung blog Catatan Ibu sudilah menerima kad ucapan maya ini, Tanda Ingatan dari ibu buat semua.

Kepada semua sahabat blogger, sesiapa yang sudi mengunjungi blog ini dan kepada sesiapa yang mengenali kami sudi2 kan lah mengambil KAD RAYA yang tak seberapa ini dari kami....Jangan memalu yer.... Kami sekeluarga memohon maaf diatas segala salah dan silap kami selama kita mengenali di alam siber ini...dan kepada kawan di UiTM yang sudi menjengah blog ini...... kalau ada salah dan silap kami berdua dan kalau ada kelakuan kami yang menyakitkan hati kami berdua memohon sejuta kemaafan dari anda semua kerana kami juga manusia biasa.... AKHIR KATA SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.


time kasih banyak wat K.Yong & Alimaz krn sudi beri kad raye...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
jua buat K.Yong dan Alimaz dari beebz di sini...
semoga bergembira di samping keluarga terchintaa..!!

Khamis, 17 September 2009

~:: COOLABABY ClothDiaper GIVEAWAY !!!.... :) ::~

@ directlink
http://sarahrahim.blogspot.com/2009/09/cd-baru-dah-sampai.html


COOLABABY
ClothDiaper GIVEAWAY!!
&
 PROMOSI SALE HARI RAYA !!

Untuk sesapa yg beli CD ni
b4 balik rayer
18 Sep 09 nih..
HARGA SHOPING RAYER hanyalah...
RM35.00
RM32.00 shj!!!
(market price range RM37-RM43)
** Jgn risau...kalau takut xsempat nak beli...
le booking dgn 1/2 harga dulu :) 




Nak! Nak! Dah ikut syarat2 :
1. Dh wt 1 n3 & promote psl GIVEAWAY .
2. Dh linkkn blog ni.3. Dh jd follower blog nih.
4. Dh tinggalkn komen/msg supaya tersenarai lam peraduan nih.
5. Dh tau pmenang akn dipilih mll cbutn btuah yg akn divideokn nnt.
Hadiahnya..



yey! bestnya kalu dapat menang giveaway ni.. objektif n3 ni adalah untuk mempromosikan CD (Cloth Diaper) yang dijual secara online oleh sarahrahim. sila ke promotion page iniuntuk lihat harga shopping raye direct ke blog tersebut. Kat sini beebz nak ceritekan serba sedikit tentang CD yang dah lama 'famous' di kalangan ibu2 di zaman serba moden ini yang dah pandai memilih barang2 bayi yang boleh digunakan untuk jangka masa yang lebih panjang dan yang paling penting sekali.. menjimatkan wang!
Antara ciri2 CD adalah seperti berikut...



COOLABABY !!
The most prefered One size(S,M,L) pocket cloth diaper
by every mommy... :)pocket CD with 1 insert :)



- Features -

* Comes with 3 layer 100% microfiber terry inserts (5"x13.5") which is a strong absorbent material and can absorb urine fast.
* Front snap with strong adjuster to create Size S, M or L diaper.
* One Size diaper Fits baby between 3-13kg

* Easy to adjust waist and leg
* Super absorbent - 3 layer inserts and inner fleece
* Soft inner fleece will wick away moist & feel soft on baby's skin
* Waterproof outer with PUL lamination to prevent leakage - breathable
* Made of 100% Polyester/Original cotton
* Machine washable :) I like... :)
 Ni warna2 yg available:




1. Purple -6 [5sold,1 available]2. Green -5 [4sold,1 available]
3. Yellow -5 [sold-out]
4. Red -6[sold-out]
5. Orange -6 [sold-out]
6. Dark blue -5 [sold-out]
7. Pink -5 [sold-out]
8. Blue -5 [sold-out]

~:: "My Glamour Picture Contest" ::~

@directlink
www.cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest_23.html

 Dah tau syarat-syarat :

1. Dh tau tbuka kpd blogger.
2. Dah tau wajib jd Follower & add link blog ini.
3. Dh pastikn gmbr (banner) sidebar blog&link kepada entry contest ini.
4. Dh wt n3 "My Glamour Picture Contest" dgn 1 gmbr pling glamour, nama anda & ceritakan knapa anda rasakn gmbr itu glamour.
5. Dh pastikan ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified).
6. Dh tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment.
7. Dh tau pemenang dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan
photo anda yg paling glamour.
8. Dh tau contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009.
9. Dh tau hadiahnyer akan diberitahu next entry.
P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.


Beebz named 'Glamourous Person'

... inilah salah satu gambar yang aku dapat rase aku perasan glamour, tang posing tu aku tu pun dah macam artis luar negara! ada nampak macam... arrrr... Alicia Key! (wekkk... muntah arrr klu korg rase nak muntah!) tapi kalu aku sendiri yang muntah, tu bukan maknanye aku meluat tengok gambar aku sendri tapi tu kire point excuse untuk aku, pasal time gambar ini disnap aku tengah preggy 5 bulan...sambil bercuti-cuti Malaysia dan berwindow shopping! topi tu pun aku pinjam jap, mintak kebenaran sales assistant kat mall tu.. hueheheheh..
apa lagi, korang pun leh join dan meramaikan lagi contest ini jika korang merasekan dirimu begitu glamour.. klik saje pada link di bawah ni..



~:: Jemputan Buka Puasa di Seri Pacific Hotel, KL ::~

makan sampai kenyang? ke.. nak makan sampai lebam?
lihatlah gelagat2 rakan2 office & family yang sume tahap kelaparannya mencecah tahap maksimum time nak menjamu selera setelah penat berpuasa...

... jiorang ni makan sume control cun & control hencem....


... ni plak gambar Izz & the gang...

Rabu, 16 September 2009

~:: Alhamdulillah... rezeki datang jua akhirnya... ::~


~~ TAHNIAH ~~
sebelum tuh iena mohon maaf sbb lambat umumkan
ada saje halangan yg x dpt nak dielakkan
cabutan telah dibuat untuk EMPAT ORANG
yang bakal memenangi hadiah giveaway
nama yang x terpilih jangan berkecil hati yee
iena akan trus buat sesuatu tuk memeriahkan
lagi blog iena..insya'allah... mudah mudahan diberi rezeki lebih..

 
sahabat yang berjaya


:: asmieyra ::
:: Sitisifir10 ::
:: beebkiez ::
:: wawayumie ::
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



TAHNIAH LAGI SEKALI
hadiah akan iena pos seminggu kemudian
insya'allah
almaklum dah cuti beraya..hihi...

tolong emailkan nama penuh ,alamat , no fon di anje_iena@yahoo.com

TQ sesgt.


~:: 2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest ::~

@ directlink
http://mummyameer.blogspot.com/2009_09_01_archive.html

2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest


Dh penuhi syarat2 to join this contest :
1. Dh jd follower of mummyameer.

2. Dh add dan link kan banner di sebelah pada sidebar.
3. Dh wt special n3 utk contest & dh sertakn skeping gmbr bby/toddler di dlm prams/stroller.
4. Dh link kn blog mummyameer.

Contest bermula dari 8 September 09 hingga 15 September 09.
Keputusan akan diadili oleh panel bebas berdasarkan keaslian dan kreativiti gambar yang dihantar dan hadiah serta pemenang akan diumumkan pada 18 September 2009.

p/s : CONTEST INI DILANJUTKAN SEHINGGA 23 SEPTEMBER 2009! DAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 29 SEPTEMBER....( sbb N nk raya sakan .... )


.. Ini dia gambar Izz yang dipertaruhkan...! (ekeke... mcm nak berjudi la plak..) Papa Izz yang snap gambar ni... Izz berumur 6 bulan. Waktu tu mama Izz tengah ade taklimat family day di A'Famosa Resort. so... Papa Izz yang kene menjaga Izz.. sorong le stroller Izz jejalan kat depan swimming pool resort tu.. Bapa2 yang lain pun mcm gitu gak... kire berlonggok-longgoklah para bapa yang mengambil shif untuk jaga anak2 mereka pasal mama2 mereka tengah menjalankan tugas negara... huhuuhu...

~:: dpt kad raya lagi dari Zieha...! ::~

tima kaseyyy pada Zieha kerana sudi bagi kad raya..!! Yey!

Selasa, 15 September 2009

~:: Yey! Dapat lagi kad raya...::~

semua follower miezaniera.blogspot.com
dengan ucapan..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAFKAN SEGALA SILAP DAN SALAH
TERMENGATA TERMENGUMPAT
SEMOGA HARI RAYA TAHUN INI
DISAMBUT DENGAN MERIAH
lalalala...
... yey! dapat lagi kad raya dari miezaniera a.k.a sweet mama... tima kaceh! tima kaceh! ...


~:: CUTE SLEEPING BABY CONTEST ::~

@ directlink

 "CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

Dah penuhi syarat penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kpd semua ibu n blogger.
2. Dh jd FOLLOWER Love My New Life & dh add link.
3. Dh wt n3 cntest dgn 1 gmbr baby pling cute, chomel skali yg sdg tido.
4. Dh tau terhad utk 1 pyertaan shj, umur dalam usia 3 - 12 bulan.
5. Dh sertakn dgn NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH &NAMA IBU.
6. Dh add banner contest kt side bar dgn link contest.
7. Dh nyatakan skali yg special ttg blog Love My New Life.
8. Dh tinggalkn link pyertaan di comment.


 
Name : Izz Irfan bin Mazuki
DOB : 20 Mei 2007
POB : HUKM (Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia)
Nama Ibu : Nor Habeebah


...gambar ni di'snap' dalam feri menuju ke Pulau Pangkor. Waktu ni Izz pun dah terlena kerana keletihan berlari2 sambil dikejar dan mengejar anak2 buah mama Izz yang lain.
lastly..
apa yang besh pasal blog Love My New Life ni adalah... tentang her baby Iris Haseena yang kiut miut... her life journey exspecially about parenting... xkurang juga mizz zizee, seorang yang loving mummy, yang ade lots of friends, ada link utk share online shopping, suke join contest2 and... yang telah menganjurkan 'Cute Sleeping Baby Contest' ni....

Isnin, 14 September 2009

~:: Yey!! dapat kad raya & duit raya dari Yanmie ::~


... time kaceh Yanmie... sudi bagi kad raya & duit raya rm100 lagi... yey! leh simpan dalam tabung...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...